En dag i gräddfilens tecken.

Var absolut inte på humör när jag vaknade idag. Funderade på hur jag skulle kunna stanna kvar under täcket till jordklotet slutade snurra och exploderade eller nått. Världen funkar inte riktigt så och jag klev till slut upp och satte mig framför datorn och beklagade mig till J. Om hur hemskt det var att behöva tvätta håret och gå och handla och sånt. Så den raringen erbjöd sig att gå och handla åt mig. Jag lovade i gengäld att laga våfflor till middag åt honom. Med sylt och vispgrädde.

När han kom tillbaka från lunchen och inköpsrundan undrade han om 3dl gräddfil skulle räcka.

Gräddfil? Vispgrädde var det jag hade beställt. Han blev hemskt nervös och blev tvungen att springa och kolla vad det var han köpt medan jag satt på stolen framför datorn och skrattade för mig själv. Självklart hade han köpt vispgrädde.

I vilket fall somhelst blev jag på bättre humör. Tvättade håret, flätade upp det i en utåtbakad fläta som går snett från högra tinningen och slutar bakom vänster öra och jag lyckades på första försöket. Mina flätningsexerciser brukar inte funka på första försöket.

Fotade lite och sedan ringde min syster och fick mig på ännu bättre humör. Och nu kan jag inte riktigt förstå vad det var som var så himla hemskt att jag inte skulle kliva upp ur sängen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.