Oh noes…

Funderar på att hata hela världen, ta avstånd och gömma mig i en grotta resten av mitt liv. Det är ingenting personligt, är nog mest grinig för att jag har ont och är äcklad och snuvig.

Någon gång i helgen bet jag mig i kinden på ett dumt ställe, det svullnade upp och nu kan jag inte bita ihop tänderna för då biter jag mig själv på svullnaden. Det gör ont. Och dessutom är det svårt att äta. Jag älskar att äta! Och som ni kanske förstått blir jag otroligt grinig om jag inte kan äta.

Sedan är jag som sagt snuvig, dels har jag inte tid att vara snuvig och dels brukar nästäppa leda till ont i ögonen, tror att det är något med bihålorna som verkar påverka ögonen. Och när jag blir sjuk sitter det i länge. Det har jag inte heller tid med.

Och slutligen: Jag steg trots allt upp ur sängen på bra humör idag, skulle bara svänga in i badrummet och hämta en mysig tröja, trampar i någonting kletigt.

Jag hoppas att ni påminner mig om att jag inte ska klaga över att trampa i en kattspya fler gånger. Löst bajs är ännu värre. Blä!

Nu ska jag försöka lukta på alla goda saker jag känner till om snuvan tillåter så att jag kan få den där bajslukten ur näsan.

Åh, dråpliga, knäppa liv! Haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.