Disträ flyttfågel.

Insåg idag att det faktiskt inte är sådär jättelänge kvar innan jag flyttar, har varit himla disträ över flytten, så mycket att göra att mina hjärna blir helt överbelastad. I vanliga fall behövs det ändå inte mycket innan min hjärna stänger ned. SMS:ar och mailar Pappa dagligen om flytten, han lär bli helt vithårig innan jag är klar!

Faktiskt är det så att jag aldrig bott ensam förut. Det är lite roligt eftersom att jag oftast trivs bäst i mitt eget sällskap. Vad sägs om den trettioårskrisen?

I någonslags flyttkris har jag börjat avverka virkprojekt som varit liggande. Virkade en halvmeter på en filt som legat sedan innan jul och gjort färdigt två tröjor som varit liggande sedan sommaren eller innan det. Riktigt stora virkprojekt alltså. Har ytterligare en tröja liggandes, ett par armvärmare och en beställd mössa att göra färdigt innan allt är omhändertaget. Egentligen borde jag prioritera den där mössan eftersom att den kan göras färdigt riktigt snabbt men då måste jag läsa mönster och det är tråkigt. Tycker bäst om att virka på frihand.

Jag är rätt enkelspårig just nu, det är antingen virkning eller flytt som ockuperar min hjärna. Det är därför jag petat in ordet kris lite överallt i texten, jag funderar nämligen på om jag kan ha någon sådan? Hihi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.