Hårdrockning och virkning.

Fick mig en ljuvlig liten sovmorgon imorse men blev tillslut alldeles för rastlös och satte mig att virka istället. Jag börjar äntligen se slutet på den här filten men i vanlig ordning kan det inte gå fort nog. Det är en julklappsfilt till min syster, tyvärr hinner den nog inte bli färdig till imorgon då det är dopdags. Siktar på mitten av veckan istället. Däremot har jag hittat en dopgåva till lilla T och det är väl nästan huvudsaken?

Ikväll är det hårdrocksfest men jag tänkte satsa på punk istället. Det är inte första gången det är hårdrocksfest och varje år har jag flirtat med punken istället. Jag kan helt enkelt inte låta bli. Jag tänker neonfärgade ögonskuggor, nitar och nätstrumpbyxor. Om jag lyckas bestämma mig för vilken klänning jag ska ha blir det säkert ett par säkerhetsnålar också. Min garderob är ganska opunkig nuförtiden, det upptäckte jag häromdagen.

Ni undrar förståss hur punk och virkning kan gå ihop?

Tja, som ni ser ovan går det rätt bra ihop om man vill.

Nä, seriöst, det låg lite virknålar framme på en fest här hemma en gång och det råkade bli en tävling… Fyllevirkning FTW! Efter det har jag inte hört någonting från ovirkande kompisar om hur töntigt och tantigt det är att virka. Haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.