Lampsmak

Trillade såsmåningom ned på stan för att stötta J under lampköpet, ja, det var mitt svepskäl. Får jag en ursäkt att titta på inredningspryttlar så gör jag ju det. Tyckte att J gjorde ett alldeles utmärkt val när det kom till lampa.

Jag måste då säga att jag tränat honom väl.

Att få dit den där lampan var en process i sig. Det krävdes lite montering av kontakt. Jag är rätt skrämd av mina tidigare erfarenheter med el och vill helst inte ens titta åt sådana arbeten (ni vill inte veta hur många gånger jag kortslutit lägenheten…). Men J googlade och fick fram vilken sladd som skulle in var, och det var först när det kom till den tredje som jag fick rycka in med en virknål (!) och min färdighet för micropyssel. J hängde upp själva lampan och jag satte upp skärmen, den fashionabla knuten på sladden är också mitt verk…

Lite roligt var det också att jag hade rätt sorts glödlampa hemma. Råkade köpa fel för flera månader sedan och hade absolut ingen lampa som de passade i, jag trodde att J hade köpt glödlampor till lampan när han var i butiken (tycker alltid att expediter brukar fråga om man vill det vid lampköp) men det hade han inte och så går jag och rotar i städskåpet och hittar det där felköpet och det är precis rätt! Dessutom har jag fått ännu en pryl nedpackad d.v.s. lampan som satt där i hallen innan.

Good times!

Imorgon lär det inte vara good times i mina ben, känner redan hur de börjar stelna till efter allt cyklande. Det var det värt!

 

En kommentar

  1. Tobbe

    Cykel? Jihaaaaa ska serva min på må-ti! Sedan blir det åka av!!! Ridning spikad till 16/5 kl. 10.00
    Poppi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.