Färdigflyttad!

Eller blir man någonsin färdigflyttad? Nåja, jag är installerad i mitt nya hem och J var nyss här och ordnade med datorn åt mig. En tackar!

Har inte så fasligt mycket kartonger att packa upp nu men en del att bära ned i källaren. Något jag drar mig för eftersom att jag är rätt mörbultad efter flytten. Mina underarmar och knän är nästan självlysande gröna av blåmärken.

Jag älskar förresten min nya lägenhet! Den är mysig och perfekt på alla vis. Katterna verkar också trivas efter att de kommit över första chocken med flytten. Alla ärvda möbler passar in sådär perfekt som jag trodde och ibland sätter jag mig i köket och bara njuter över att ha ett kök. Tja, jag sätter mig lite här och var i lägenheten och bara njuter. Min nya säng är fantastiskt härlig, jag har installerat mig i sminkbordet, stereon snurrar mina favoritskivor och det enda som saknas är kryddor så att jag kan ordna ordentlig mat. Det tänkte jag se om jag kan fixa lite senare idag.

Har besökt Ica-affären som ligger tre minuter bort två gånger senaste veckan men ännu inte lokaliserat kryddhyllan? Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det och har därför bestämt mig för att knata ned till Coop Forum istället. Om jag orkar ska jag snabbfixa cykeln så att jag kan cykla istället. Drack lite vin igår så jag har egentligen ingen lust att gå någonstans men om jag går idag slipper jag göra det imorgon. Det går på ett jämnt ut.

Först ska jag iallafall läsa färdigt Lovecraftnovellen i Stora Skräckboken. I brist på tv och internet har jag läst löjliga mängder böcker mellan låduppackning och sånt. Ljuvligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.