Typiska ting.

Är det inte så? Det är typiskt att när man har en massa att skriva om har man inte tid och när man har tid har man inget att skriva om. Fast när jag hade tid att skriva och hade saker att skriva om – då blev jag dyngförkyld!

Nu har såklart alla bra saker jag tänkt skriva om snutits ut. Inte undra på att jag varit så snuvig!

Försöker tänka tillbaka på vad exakt jag gjort men sanningen är nog att jag varit lite stressad och när jag är stressad slutar mitt minne att fungera. Jag är ganska säker på att jag haft roligt. Annars skulle jag spenderat mer tid vid datorn än vad jag gjort.

Det har varit lite småsaker med lägenheten, jag har monterat ihop katternas klösträd, något de blev överlyckliga över, jag har betsat en skohylla och den blev precis lika bra som jag tänkt mig, jag har monterat taklampan i sovrummet och jag använder den precis lika litet som jag gjorde när den var omonterad. Efter lite trassel fick jag upp gardiner i vardagsrummet och köket. Har fortfarande inte vant mig vid allt tyg, inbillar mig att det ser tantigt ut och funderar på att plocka ned gardinerna igen. Jag har planterat ut blommor på balkongen i vitt/ljusgult/cerise/rött.

Just nu är jag inne i en Agatha Christie-period och läser igenom hela min samling, det lär väl sysselsätta mig en vecka till iallafall. Med tanke på att jag oftast lyckas klämma in två böcker per dag.

Katterna är vildare än någonsin och flyger runt som små pingisbollar i lägenheten, de trillar ut genom dörren när jag öppnar den, de kastar sig in i skåp och lådor och jag tror allmänt att de glömt bort hur man gör när man går lugnt och förnuftigt. Till katternas förtjusning finns det en kråkfågelskoloni på baksidan av huset, som de har en utmärkt utsikt över. Själv saknar jag den lilla talgoxen som huserade där på vårkanten.

Nu är det dags för sängen och åh som jag längtar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.