Uppe med tvätten. Inte tuppen.

Är uppe tiiiidigt och tvättar, det är hemskt skönt att tvätta tidigt på morgonen, i princip ostörd och sedan behöver man inte bekymra sig om att göra något vettigt resten av dagen. Jag är i och för sig lur på att jag kanske ska göra något vettigt ändå. Men jag behöver inte, det är det som är poängen för jag har redan varit uppe tidigt på morgonen och tvättat. Dessutom är det en anledning att gå upp tidigt, det är som svårt att motivera sig annars.

Tvättstugan på det här stället är rätt okej, den ligger nere i vad jag brukar kalla för katakomberna. Andra kanske skulle kalla det för källaren. Precis som lägenheten är den lite skruttig men det blir rent när man tvättar och det är huvudsaken. Håller fortfarande på att vänja mig vid lyxen av kunna välja mellan torkskåp och torktumlare. Har bara haft det ena eller det andra förut.

Ska gå ned sista rundan nu och sedan blir det väl en tantlur och sedan kanske en cykeltur. Det ser ju inte ut som att det vill hällregna eller åska på mig och det var premisserna för att jag skulle motionera cykeln idag. Attans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.