Snurrigt.

Idag började jag dagen med att diska, hemskt effektivt, därpå följde upphängning av tavla och tavellist, äckligt effektivt. Funderade på att dammsuga, dammtorka och moppa golven också men det måste väl finnas en gräns för hur mycket arbete man kan utföra på förmiddagar? Jag tror hårt på imorgon förmiddag. Eller nått.

Titta vilken fining jag hittade i en låda som jag rotade i häromdagen! Küchen-Robot, das universale küchengerät für jede hausfrau! Håller på att kapa fingrarna av mig varje gång jag ska ta ur den ur förpackningen och demonstrera den.

Men vad jag egentligen tänkte på när jag skrev rubriken är att jag känner mig helt snurrig just innan jag somnar och just när jag vaknar. Jag får för mig att jag ligger med huvudet åt ett helt annat håll än vad jag egentligen gör och det blir lite spännande när jag kommer på att jag inte alls ligger med huvudet åt det hållet. Så egentligen skulle jag vilja ha en kompass och kolla åt vilket håll jag låg åt i gamla lägenheten jämfört med nuvarande. För att se om det är något skumt kroppsminne som spökar. Det låter väl som en bagatell men det är en sådan skumt intressant känsla att jag ändå skulle vilja veta.

Ja, det roar jag mig med idag. I eftermiddag ska jag ned på stan en sväng och sedan ska jag på sedvanlig tv-seriekväll hos J.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.