Mer cykel.

Nä, ingen av cyklarna har gått sönder än, ta i trä… Men sjutton vad jag cyklat idag. Först till NUS, sedan ned till stan och sedan hem igen. Det är lite pestigt att det bara är uppför hem och bara för att det är uppför känns det superlångt men egentligen tar det inte särskilt lång tid. På hemvägen stannade jag till hos J som var hemma på lunch och tvingade honom att bjuda mig på lunch. Dessutom knyckte jag ett antal glas vatten av honom. Och gnällde på honom för att han inte har saft hemma.

Så himla mycket mer har jag väl egentligen inte gjort idag, fortsatt att virka på min filt, gosat med hårbollarna, pratat med mamma, ätit farligkorv och sett Moffats Sherlock Holmes. Trodde att en Sherlock i nutid skulle vara urdålig och har därför skjutit upp tittandet men efter att ha sett första avsnittet plöjde jag igenom resten på nolltid! Himla bra!

Dessutom sms:ade min älskade vän F och lät meddela att hon kommer och våldgästar under mellandagarna. Jag uppförde en liten glädjedans här i vardagsrummet. Har toksaknat henne och nu kan jag istället börja toklängta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.