Två straxar och en stund.

Ungefär så lång tid tog det mig att komma på en rubrik idag. Jag tror att morgonsessionen i tvättstugan gör min hjärna lite lätt mosig. Och lat. Har nu sett sex stycken avsnitt av en halvdålig polisserie bara för att jag ska slippa lägga bort myskläderna. Bevisligen lyckades jag ta mig bort från soffan… För att hamna vid datorn. Tror att det kallas för byråkrati?

Dessutom har jag roat mig i oändlighet åt artikelkommentarer och åt fenomenet med experter. Jag tror att jag ska börja titulera mig som expert. Vad är jag expert på? Experter såklart! Varje gång någon expert har uttalat sig om någonting så kan jag göra en expertutvärdering om experten. Och ett saftigt honorar ska jag ha! Jag tror nämligen att jag är ungefär lika kvalificerad till att vara expertexpert som de flesta experter är på de områden de tillfrågas.

Usch, jag tror att jag skulle kunna skriva en kvällstidning alldeles på egen hand, titta bara vilken smörja jag åstadkommit på hela fem minuter. Elakt, oorginellt, småsint, ointressant och glättigt. Utan några källhänvisningar alls.

Och jag skyller allt på någon annan – tvättstugan!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.