Checkat.

Vaknade idag av att svartpaddan låg vid mina fötter och snarkade. Ja, snarkade. Det lät himla skönt men jag steg upp iallafall. När jag sedan gick in i sovrummet ett par timmar senare låg svartpaddan kvar. Jag log åt henne och undrade om det inte var dags att stiga upp snart? Hon blängde på mig och gäspade.

Jag önskar att jag hade haft blixten på för att föreviga hennes gap men rörelseoskärpa är rätt fint det med! Det är väl klart att hon inte tänker stiga upp bara för att bli jagad av matte med kameran i högsta hugg.

Swatchade ögonskuggor – Check!

Jag har en sådan där effektiv dag idag, jag känner mig som en liten fé som snurrar runt med sitt trollspö och ropar check! när hon lyckas trolla bort ännu en sak från att-göra-listan. Sprang runt och letade efter en penna för att göra anteckningar när jag swatchade ögonskuggor och i den processen blev pysselbordet städat? Och jag hittade dessutom en penna! Petade igång the Pierces album Thirteen Tales of Love and Revenge (ja, jag har helt snöat in på the Pierces just nu) och hann diska färdigt innan skivan var slut! Och jag som suckade varje gång när jag gick förbi diskhon eftersom att det såg ut att vara övermycket disk däri. Det tog ingen tid alls! En massa sådana där småsaker har blivit gjorda idag. Love it! Har fortfarande en hel del småpyssel kvar. Som att laga för mycket middag så att jag har till en lunchlåda imorgon och tvätta håret och sånt. Men eftersom att allting går så lätt och effektivt idag blir det nog bara bra!

Men nu har jag faktiskt förtjänt en stund i soffan, har inte suttit där en sekund ens idag. Och så har jag förtjänat att se ett avsnitt av Huge. En tv-serie som trots allt visade sig vara rätt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.