Trött torsdag.

Svartpaddan kastade sig över mig när väckarklockan ringde imorse och när jag lyckats frigöra mig från henne sprang hon slalom mellan sin morgontrötta mattes ben. Fick hålla mig i väggarna för att ta mig fram till toaletten. Sedan har den här dagen fortsatt i ett. Efter min farliga lunch (innehöll väldigt sölig pastasås) hade jag ett möte, sen åkte jag ned på stan (hann precis undvika Blondinbella) och sedan hem till J för att se lite tv-serier. Har haft jätteroligt hela dagen, har pratat så att jag är less på min egen röst, men åh, så skönt det var att komma hem!

Äldsta katten trillade ut genom ytterdörren, tätt följd av yngsta katten. Äldsta katten började genast påpeka att jag hade varit borta hemskt länge och att hon hade svultit i minst tio år! Det vill säga hon hade inte fått någon blötmat på eftermiddagen, torrfoder, som hon har hela skålen full av räknas inte som mat tydligen.

Är helt slut i både huvud och kropp nu men måste ägna mig en stund åt att varva ned. Och blogga. Och redigera bilder. Såg en jättesöt och pigg igelkott på vägen hem – gissa om jag svor över att jag inte hade kameran med mig!

2 kommentarer

  1. Helen

    Vad är det med katter som tycker att torrisar inte öht går att leva på ens i nödfall? Floppen är likadan. Jag kommer hem och han vrålar för att han inte fått nåt annat än havre på flera timmar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.