Och lite i sidledes.

Idag är en sådan där dag som livet är mest. Upp och ned och sedan lite sidledes. Imorgon fyller jag år.

Vanligtvis brukar jag vara hur stressad som helst och nära vansinnets brant men i år har jag allting under kontroll och känner mig hur cool somhelst. Idag har jag bakat (Jag hittade ingen inspiration igår och satte mig i soffan och mös istället) bullar, kladdkakemuffins med polly och kokostoppar. Jag har städat och jag har tvättat. Imorgon ska jag bara tackla disken och det lär gå på ett huj!

Okej, jag ska väl erkänna att jag haft en hel del emotionella toppar och dalgångar idag men inte på grund av min födelsedag.

Det här är precis ett sånt tillfälle då jag önskar att jag kunde skriva ned precis vad som hänt och få ett par vettiga kommentarer på saken. Mitt liv blir mer och mer som en komplicerad tonårsroman. Antar att det enda jag kan göra är att ta ett par djupa andetag, ta sats och hoppas på att jag inte springer in med huvudet före in i en vägg. Precis som vanligt alltså.

Äsch, vad melodramatiskt det låter. Ett par mentala örfilar och påminna mig själv om att allting ordnar sig. Det är vad jag ordinerar mig själv.

Trots allt så har jag knasiga bekymmer i jämförelse med vad jag borde ha. Egentligen antar jag att jag borde ha världens ålderskris, imorgon har jag trots allt bara två år kvar till trettio. Och jag är en total katastrof både vad gäller familj, karriär och utbildning. Har försökt känna efter om det ligger en ålderskris i antågande men nix, nada, niet.

Nåja, nu har jag iallfall gjort mig välförkänt av att lägga mig i soffan och vifta med tårna tills läggdags. Bekymmer och sånt kan vänta tills en annan dag. När jag har tid med dem. Ska nog ta och kika lite i nagellackslådan och låta mig distraheras av alla färger och den överväldigande nagellacksdoften. Sånt gör mig alltid på bra humör. Tror att det är nagellacksångorna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.