Lite surrealism sådär.

Imorse vaknade jag av att svartpaddan satt på min axel med tassen på min kind och tvättade mig i ansiktet. Jag tyckte att det kändes en aningen surrealistiskt sådär i mitt nyvakna tillstånd.

Fast jag tycker ofta att mornar känns surrealistiska. I veckan lyckades jag möta två av mina fobier på en enda morgon. Först tuggade jag i mig bröd som börjat mögla. Är fobisk mot mögel. Och sedan när jag satt på bussen hamnade jag på en plats som frekventerades av en geting och jag bytte inte plats. Jag klarar inte av närkontakt med insekter och särskilt inte getingar. Ingen somhelst panik någon av gångerna. Jag tyckte såklart att det var hemskt obehagligt. Fast det där med brödet var lite dumt för jag hade gjort precis samma sak veckan innan. Nåväl, det är bara att göra sig en ny macka av omögligt bröd.

Det blev en tidig kväll för mig igår också, det var det enda logiska alternativet. Visserligen var jag lite sugen på att gå ut men ibland är det vettigt att dra i bromsen lite extra, bara sådär för säkerhetsskull.

Jag hade faktiskt gått och längtat efter en pyjamasdag och det var hemskt skönt att bara skrota omkring igår. Och tänk att jag faktiskt börjar återfå lite hjärnkapacitet! Jag insåg att om jag tog på mig en diskhandske kunde jag ta bort pedikyren utan att förstöra manikyren. Jag blev hemskt imponerad av mig själv för att jag kunde använda hjärnan på det sättet! Det har verkligen varit riktig zombienivå på min hjärnverksamhet den här veckan.

Nu ska jag ta och fortsätta ta hand om mig själv. För imorgon börjar hamsterhjulet att snurra igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.