Arla inredning.

Eftersom att jag är ett sådant blötdjur att jag strandade i sängen tidigt igårkväll var det inte alltför mycket problem att ta sig upp ur sängen och använda den tidiga tvättstugetiden. Trots att jag glömde ställa väckarklockan. Vaknade vid fem på morgonen och tänkte: Hjälp! Jag har inte ställt väckarklockan! Ställde väckarklockan och somnade om.Snyggt va?

Det är bara det att om man är hemma och vaken så tidigt finns det inte mycket att göra. Jag fattade tag i kameran och lyckades fota ihop en hyllspecial.

Uppdaterad ljusstakshylla med Ganesh där till höger. Kom sedan på att jag bara fotat den hyllan och inte den brevid.

Båda hyllorna.

Här är tavellisten i hallen med barnen i bullerbyn, en virkad duk och Audrey. Satte mest upp den här listen för att dölja alla tråkiga hål i väggen. Såg ut som att någon gått loss med ett hagelgevär eller nått. I själva verket användes den här delen av hallen som kontorsdel av den tidigare hyresgästen med en massa hyllor och sånt. Därav alla hål.

Hyllan i köket har också belamrats med mer pryttlar. Passade på att fota nyckelkroken också. Älskar min oversized teburk!

Piedestalen är väl inte någon hylla direkt men den har ju hyllplan… I vilket fall kom den också med i bildhögen. Saknar ett hyllplan, det längst till höger och har därför ställt upp en presentbok om katter där.

Den överlevande tomaten har funnit tillflyktsort i kryddhyllan. Den försvunna tomaten är fortfarande försvunnen.

Yngsta katten är inte alltid en marodör av högsta rang, hon är en marodör med ett hjärta av guld! Här hjälper hon till att leta under bokhyllan efter tomater.

Saknas i hyllspecialen gör ordentliga bilder på bokhyllorna. Det är väl mest för att de nästan förtjänar ett eget inlägg.

Ja, nu ska jag fortsätta med tvätten. Fann till min lycka att torktumlaren i den tvättstuga jag bokat äntligen är lagad. Det betyder att i kombination med torkskåpet behöver jag inte ha blöt tvätt hängande över hela lägenheten. Bara det gör mig lite extra glad idag!

Att sedan Syrran kanske kommer förbi en snabbis och att jag och J har en tvådagars med tv-serienörderi med början hos mig ikväll, får mig att tro att det här är en riktigt bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.