Massa mycket..

Det har varit så himla mycket saker på G den här veckan och jag har varit trött och grinig och sånt och inte alls på humör att blogga. Eller jo, visst har jag varit sugen på att blogga men mest bara för att häva ur mig allt dåligt och det känns inte som en bra anledning att blogga. Men nu har jag inte skrivit något sedan i tisdags och inte har väl hela veckan varit hemsk? Det har ju hänt massor av bra saker i veckan.

I onsdags gick jag och röstade och tog Mamma med mig, hon ville inte rösta just då men hon ville följa med iallafall. På hemvägen tvingade jag henne att stanna var tredje meter för jag hade med mig kameran och hittade hela tiden saker jag ville fota.

Och sedan tog jag bussen till J och klappade på katten och nördade tv-serier. När jag flyttade fick den här katten stanna kvar hos J, jag trodde att hon skulle passa bäst som ensamkatt och dessutom är hon J:s favorit. Det visade sig att jag hade rätt, hon stormtrivs som enda katt och med att J passar upp på henne. Men jag saknar henne ändå.

I torsdags åt jag surströmming, visst har jag smakat någon gång när jag var liten men det kommer jag inte ihåg. Det var helt okej men jag blev snabbt less. Och jag kände mig helt paranoid och förföljd av surströmmingslukt resten av dagen. Men nu vet jag att om jag blir bjuden på surströmming så slinker det ned. Och det blev lite nostalgieffekt av doften. Det var en mysig för- och eftermiddag.

Idag ska jag försöka få loss rumpan från datorstolen och städa och ha mig. Imorgon blir det middag på Lottas och sedan vidare till rockfest. På söndag hoppas jag på pyjamasdag och sedan börjar det hela om igen. Fast nästa vecka blir lite lugnare så vitt jag vet. Skönt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.