It’s alive!

Nästan iallafall. Ja, jag syftar på mig själv. Har varit hemma sjuk idag, ont i bihålorna och i ögonen. Vaknade och tyckte att det kändes som att någon pressade brännjärn mot mina stackars ögonglober.

Katterna tyckte i vanlig ordning att det var en utmärkt idé med matte hemma och sjuk. Äldsta katten stoppade in nosen i örat på mig och spann, yngsta katten skallade mig på näsan (så att jag trodde att jag skulle få lägga till näsblod på sjuklistan) och svartpaddan tvättade mitt finger i fem minuter. Kattkärlek.

Titta vad jag fick när jag fyllde år, råttfällan!

Sen kom J förbi och nördade tv-serier med mig, sånt uppskattas! Och jag fick leka med hans nya iphone. Filmade kattbrottning.

Har inte gjort så mycket intressant idag, har mest legat i soffan under en plädhög och lyssnat på spotify och serier. Lyckades ta mig upp för att sanera köket. Det var kanske inte så illa att det behövdes just saneras men det var skönt att få det gjort. Jag gillar att köket blänker. Och om bihålorna och allt sätter igång ett storbråk är det skönt att få ligga sjuk och allt är städat.

Ska ta och leta reda på sängen nu, ska vara hurtig imorgon och utnyttja den där tidiga tvättiden som jag har bokat. Förstår inte varför jag plågar mig själv och alltid bokar den tidigaste tiden. Fast det vet jag egentligen. Får skriva en -tidig-tvättid-pepp-lista imorgon eller nått.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.