Panikvaken!

Hade tänkt mig en lång och mysig sovmorgon idag.Men… 9:30 vaknade jag av att någon höll på att gå loss med en borr i mitt sovrum! Det var vad jag trodde först iallafall. När väl pulsen hade börjat stabilisera sig och jag svalde ner mitt hjärta igen insåg jag att vaktmästaren roade sig med att borra rakt ovanför och utanför min ytterdörr. Det är bara det att allt som händer i trapphuset hörs nästan lika tydligt inne i mitt sovrum. Tji fick jag för sovmorgon! Ja, en liten sovmorgon blev det, men jag hade tänkt sova i minst en timme till. Och det finns trevligare sätt att vakna på.

Funderade ett tag på att sticka ut huvudet genom ytterdörren och tacka lite syrligt för väckningen. Men sängen var varm och jag kände att det egentligen skulle vara lite för passivt aggressivt för min smak. Så jag tänkte en stund på turkosa grisar, lila träd och rosa moln. Och sen kände jag mig på mycket bättre humör och gick upp och åt frukost.

Det är sådana där saker som händer ibland och det är inte värt att reta upp sig över det och förstöra sin dag genom att hålla fast vid det. Jag föredrar att skratta och glömma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.