Besvärliga bihålor och klängiga katter.

Har känt av mina bihålor hela dagen och därmed mina ögon också. Skrutt! Men, det mesta har varit lite halvknasigt idag tror jag. Det mesta är lite halvknasigt mest hela tiden.

Åt kylskåpsrensning till middag, en av potatisarna jag skulle steka upp var helt rutten inuti. Jättemysigt särsklt som jag höll den i handen medan jag tärnade den.

Tappade bort en nål när jag satt och sydde på en filt, letade överallt och vände upp och ned på hela bordet. Tills något stack mig i handleden. Då kom jag på att jag hade på mig ett armband med magnetlås. Var var nålen? På mitt armband såklart!

Låg i soffan och viftade med tårna och då kom yngsta katten och la sig på mitt ansikte. Där kan vi prata helskägg!

Större delen av dagen har varit så, plus huvudvärk orsakad av bihålorna. Vad annat kan man göra än att skratta och skaka på huvudet?

Men! Jag diskade idag och det gick smärtfritt och jag blev av med en hel del aggressioner i och med att jag tog ut den på disken. Nålen som jag tappade bort var inte så vass så jag gjorde inte illa mig när jag stack mig. Kylskåpsrensningsmiddagen var gudomligt god! Tänk att stekt potatis, köttbullar och ägg som är så enkelt också kan vara så gott! Och jag får jonglera med katterna hur jag vill därför att de verkar ha drabbats av gosviruset och blir så gosiga att de snubblar över sig själva bara jag tittar på dem.

Och eftersom att min hjärna är extremt geléaktig idag får jag titta på riktiga skräpfilmer hur mycket jag vill. Sådeså!

En kommentar

  1. Helen

    Har också skojiga bihålor just nu. Hör ännu sämre än vanligt mao. Men det kan vara en fördel! ”va, sa du diska? Jag hööör inte…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.