Färdigt och ofärdigt.

Borde egentligen städa men är så himla opeppad just nu. Känns dumt att ägna sig åt att städa när jag imorse vaknade av att jag skrattade i sömnen. Då känns det mer som att man ska fortsätta dagen så och inte ägna sig åt seriösa saker som städning?

Nej, jag ska, efter att jag ägnat mig åt lite mer lathet och skratt. Först tänkte jag bara skriva ett par inlägg och så…

En ofärdig möbiushalsduk i Järbo Fantasi. Virkade upp halva nystanet och kom på att jag inte alls ville ha det så som jag virkat. Det var inget roligt garn att repa upp. det ska jag inte göra fler gånger!

Den petrolfärgade koftan. Det börjar närma sig! Fast just nu är jag himla less. Men jag känner mig själv, det är därför jag har olika projekt som jag kan växla emellan.

Kuddfodralet. Jag tror nog att det blir bra. Och gigantiskt!

Lampprojektet. Roade mig med att coila igår. Just nu funderar jag på om jag ska göra det snirkligare och galnare och var i hela friden det här ska sluta!

En babykofta, den där omlottmodellen, till Röda Korset.

Hoppas att ni inte har ledsnat för nu tänkte jag visa det som blivit färdigt.

Babykofta till Röda Korset.

Ännu en babykofta till Röda Korset.

Babykofta till lilla T.

Har planterat lite skott i utslitna muggar.

Och förra helgen fick jag ett litet ryck och gjorde ett halsband. Och ett par armband.

Det var nog allt? Himla mycket babykoftor just nu. Antagligen för att kläder till vuxna människor tar mycket längre tid och garn att göra.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.