Tisdagstrött

Vet inte hur många gånger jag lyckats radera det här inlägget och trycka på en massa udda knappar och ha mig. Är hemskt trött och inte särskilt effektiv så jag har planer angående sängen. Rätt snart. Har en ganska körig vecka och har haft en rätt konstig helg. Och sömn är väl prio ett när det är så. Som alltid är livet upp och ned och lite i sidledes emellanåt.

Har suttit halva kvällen och undrat om jag verkligen har skickat rätt sms åt människorna som har sms:at mig, har inte en aning. Kan nästan höra hur sängen ropar.

Så varför sitter jag här och skriver? Ptja, jag har lite dåligt samvete över bloggarna. Inte sådär måste-dåligt-samvete utan hjälp-tiden-går-så-fort-att jag-inte-hinner-göra-nått-dåligt-samvete. Fem minuter i sängen kan jag väl offra för tillfredställelsen av skriv-diarrén som vill ut genom fingertopparna?

Fast om tio minuter kommer jag hitta på helt egna hopplösa ord, så jag ska försöka avrunda.

Imorgon blir det tvätt om jag lyckats boka tvättstugan och förhoppningsvis en halv pyjamasdag. I och för sig räknas inte halva pyjamasdagar, så jag får väl plita ned kreativ explosion efter tvätten i kalendern. Fast i pyjamas. Efter tvätten ska jag alltså försöka explodera kreativt och ösa ur mig lite idéer. Och om det misslyckas kan jag alltid diska och försöka igen senare.

På torsdag är det den vanliga sysselsättningen som gäller och efter lunch har jag en date. Jo, en sån där riktig date. Med en medlem av det manliga könet alltså.

Fredag och lördag är tv-serie respektive filmkväll. Och på lördag eftermiddag ska jag dessutom fika med en vän. Är alldeles bubbligt glad av förväntan! Och justja, på fredag har jag ett möte också. Eller om det var på torsdag? Nä, det måste vara på fredag för att det är extra åbäkigt då. Har för mig att jag tänkte så när jag bokade in det iallafall.

Och på söndag, då ska jag banne mig ha en pyjamasdag!

Men nu, äntligen, efter en lång dags väntan – mot sängen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.