Torktumlaren del fjortonhundraåttio.

För två veckor sedan ringde jag och felanmälde en torktumlare i tvättstugan eftersom att det luktade bränt ur den. Fick tillbaka att det var inte nått fel på den inte. Förra veckan luktade det fortfarande bränt ur den. Den här veckan satt det en lapp på den om att det brunnit i den. Nähä?

Annars har jag mest bara varit hemma i veckan. Var toksnuvig i måndags men nu är det bättre och jag hoppas att i och med att jag slog i bromsarna direkt så är brist på snuva nu på onsdag ett tecken på att jag är frisk.

Eftersom att TC har en ny metalklubb på lördag som jag hemskt gärna vill spana in…

Ska testköra friskhetsgraden ikväll tänkte jag, tv-seriekväll hos J borde väl funka till sånt?

Och fram till dess blir det nog virkning i varierande valörer. Roar mig just nu först och främst med att mudda koftan. Vilket ser ut som ett evighetsprojekt men inte kommer att ta någon tid alls bara jag tar mig i kragen. Lite knasiga vinklar och så att räkna ut men det löser sig.

Och egentligen borde jag leta inspiration till något explosivt kreativt. Men… Näe. Min kreativitet sträcker sig nog endast så långt som till muddar idag!

En kommentar

  1. Helen

    Du har ju 756758 kreativa saker på G jämt! =)Jag är klar med min blå mössa och har börjat på en nästan likadan fast rosa. Virka rockar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.