Skruvstäd.

Vet inte vad det är men det känns som att någon satt fast min svanskota i ett skruvstäd. Rätt obehagligt. Ett mellanting mellan nerv i kläm och sträckning. Och helst vill jag lägga mig i soffan under flera kilo plädar men jag har lovat mig själv att jag ska bara fixa disken först. Eftersom att jag suttit och fönstershoppat på IKEA:s hemsida. Eftersom att syrran ska dit i slutet av månaden och frågade om jag ville ha något därifrån. Om jag vill! Men det är ju inte schysst om hon ska släpa på flera kilo otympliga prylar. Så jag satte mig med ett post-itblock, skrev ned det jag ville ha, strök de dyraste grejorna och sedan de otympligaste grejorna.

Apropå falukorven igår kom jag på att jag tog en bild sist jag storhandlade och köpte en falukorvsring. Brukar portionsförpacka och skiva i förväg så behöver jag bara dra ut en påse när jag behöver den. Praktiskt.

För anledningen att jag diskar är att jag behöver bestick. Visst, jag har tonvis med bestick men de ligger i olika bestickslådor och då blir det extra jobb när jag ska sortera besticken efter att ha diskat. Så då diskar jag nu därför att jag har slut på besticken jag har minst av och använder mest. Så att jag kan äta min kroppkakor i lugn och ro. Tjollrigt, jag vet.

Nä, mot disken, längar ju till och med mer efter muddvirkningen…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.