Drömt och sånt.

Det är fredag och jag ska rusa omkring som en oljad iller idag med början om ungefär tio minuter. Men trots att jag vaknade med en smörig schlagerlåt i huvudet så är jag på superhumör! Till stor del beroende på en sovmorgon och coola drömmar.

I första drömmen cyklade jag omkring och gjorde häftiga konster med cykeln samtidigt som jag flydde från någon. Det låter jobbigt att fly men jag var såklart smartast så det gjorde ingenting.

I den andra drömmen blev jag utsatt för ett svek och blev så arg att allting jag kom i kontakt med frös till is inom sekunder.

Och däremellan byggde jag en frisyr med hjälp av ståltråd.

Så, min oljade-iller-dag undrar ni kanske då när jag redogjort för mina drömmar? Tja, först hade jag tänkt städa, har slut på såpa och ids inte gå och köpa men tycker att det borde funka med diskmedel. Sedan tänkte jag mig ned på stan en sväng om jag hinner och luncha med J och från J till Mariedal och kolla i lite affärer och sedan gå till Ersboda och handla mat och sedan bussa hem.

Och efter att ha tvättat håret och tinat i duschen så blir det att krascha i soffan hela kvällen lång! Helst i pyjamas och tjocksockar.

Det är väl min plan det. En himla massa bussande och rätt mycket användande av apostlahästarna. Egentligen hade jag ett möte mitt i allt det där också men det blev inställt.

Det är väl bäst att börja sätt igång nu.

2 kommentarer

  1. Helen

    Vad hurtigt det lät! Vi var till gymmet och fick våra medlemskort. Det var dagens ansträngning det! Jo och att låta bli att köpa godis på Konsum på vägen hem. Pust.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.