Fyndat och syndat.

Jo, jag tog mig runt på precis alla ställen jag tänkt mig. Fastän jag missade precis alla bussar idag. Tycker att det var rätt galant. Missade första bussen för att J började prata om nått möte som han trodde att han skulle ha men inte skulle trots allt. När jag skulle bussa iväg från J missade jag helt enkelt bussen och när jag skulle bussa hem missade jag bussen med ett par minuter för att jag drömde mig bort inne på stormarknaden. Det är sånt som händer, jag var på mitt nästan allra bästa humör idag så det gjorde inte så mycket.

Men visst är det himla typiskt med sådana här hål? Tur att det var påsen där jag inte hade de små grejorna. För isåfall hade jag nog kommit hem utan små grejor.

Här är vad jag har syndat och fyndat idag. En gardinkappa för 35 kronor, ett par byxor och en långärmad body till lilla T 29kr/st, ett par nagellack, lite garn, ett par böcker och en väldigt… excentrisk klocka.

Visst är den speciell? Visserligen är det säkert bara nått turistskräp som någon släpat hem men jag blev kär! Funderar om jag kan lära katterna att förknippa klockpinglet med mat. Det skulle vara intressant.

Det blev en rätt lång dag och min rygg talade bestämt om att den inte tyckte att det var kul men efter lite mozzarellapizza och en lång och skållhet dusch känner jag mig som en ny människa.

Och nu låter det som att Nattklubben, aka grannen två våningar upp ska iväg ut, förhoppningsvis drar de inte ihop till den sedvanliga efterfesten mitt i natten så att det går att sova.

Jag vet, jag låter som en gammal tant men det här är fester beyond belief som väcker och håller hela huset väckt.

Så nu blir det lite häng i soffan och massor av egenhändiga klappar på ryggen för min del. Imorgon blir det TC och den nya metalklubben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.