Städat pysselbord.

Igår piggade jag upp mig själv med att köpa ett skrivbordsunderlägg. Och det krävde förståss att jag städade mitt pysselbord. Och då tänkte jag att ni kanske ville spana lite. För gemene man kanske det ser allt annat än städat ut, men tro mig, det är det! Städat med kreativtkaosmetoden.

Kreativt kaos, det är jag hemskt bra på. Jag är en sådan som inte har något emot om det är stökigt men jag blir hemskt obekväm om det är smutsigt. Hemma hos mig alltså, hos andra bryr jag mig inte om hur det ser ut.

Nya skrivbordsunderlägget. Älskar Modesty Blaise och blev hemskt glad när jag såg att Bokia hade tagit hem en serie med Modesty Blaise-prylar.

Den här veckan har gått väldigt snabbt, skratt och tårar, allt om vartannat. Fick hemskt dåligt besked om en anhörig och jag försöker hitta en väg att hantera det. Samtidigt som resten av livet fortsätter med glädje och lycka. Jag känner mig hemskt konstig som går från bubblig och glad till att bli tvungen att hålla tillbaka tårar. Som jag brukar säga; Upp och ned och lite i sidledes som omväxling.

Tänkte skriva ett inlägg om färdiga projekt snart igen och bomba med bilder i vanlig ordning. Men nu ska jag ta och placera mig i soffan och vifta med tårna en stund!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.