2/30 Min första kärlek.

Den har rubriken har gett mig lite huvudbry. Ska jag verkligen skriva om killarna i mitt liv? Det känns oschysst. Med tanke på vilka som läser den här bloggen. Det vill säga, flera av killarna från mitt förflutna. I know you do!

Och sedan tycker jag att varje kärlek är en ny första kärlek. Jag älskar olika saker hos olika personer. Helt enkelt.

Så jag snurrar till det lite. Försöker finta lite sådär halvsmidigt. Eller inte alls smidigt.

Min första kärlek är det skrivna ordet. Det ni!

Jag lärde mig läsa innan första klass och sedan dess har många böcker fått sätta livet till. Och jag läser allt! Allt jag kan komma över. En måttstock på min vansinniga kärlek till böcker är att jag under en månad i somras läste över sjuttio böcker. Nu när vardagen är tillbaka har jag skruvat ned tempot en aning. Tyvärr.

För tillfället läser jag Carina Burmans Islandet. En fullkomligt förtrollande bok som jag verkligen rekommenderar. Den kvinnan kan verkligen trolla med ord!

Min första kärlek och passion, mitt längsta förhållande är det till böcker. Jag har inte ett rum, vad jag kan komma på, där det inte finns en bok eller flera. I överskåpen i garderoberna i hallen trängs böcker. En av garderoben finns det böcker i. Nattduksbordet brukar i slutet på månaden protestera högljutt. I köket finns förutom kokböcker också ett och annat skönlitterärt verk som väntar på transport in till sängbordet. Och ja, jag tror till och med att det ligger någon vilsekommen bok inne på toaletten. I vardagsrummet står såklart bokhyllor fyllda till bristningsgränsen. Böcker, överallt böcker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.