Fjädrar Anamma – ljusinstallation.

Jag får ju mina idéer. Som att göra en skål utav fjädrar. Det blev inte en särskilt stabil skål, skulle nog behövt shellacka den för det. Men nog håller den för en ljusslinga alltid. Så jag förvandlade min skål till en lampa. Eller mer en ljusprydnad/ljusinstallation. Himla mysigt!

Hittade en snygg grön fjädermix från Panduro, gjorde en skål och slängde i en ljusslinga. Jag rekommenderar inte folk att göra skålar utav fjädrar. Det är tidskrävande och tråkigt. Ni vet att jag talar av erfarenhet.

Tänkte bara bekräfta att jag lever och är vid gott mod. Förhoppningsvis kan jag visa upp lite monster imorgon. Ni på FB har fått en förhandstitt men imorgon visar jag hur man konstruerar ett monster. Det var kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.