Förhalning.

Sitter i vanlig ordning och förhalar veckans städning. Har diskat och dammtorkat och nu sitter jag fast här istället. Milda makaroner! Utbrister ni som har någorlunda koll på min rutiner. Är det fredag idag? Men ni kan vara lugna, det är torsdag, det är bara det att morgondagen ser rätt planerad ut och jag vet inte om jag kommer att ha tid eller orka att städa imorgon. Så när jag helt oförhappandes blev ledig idag så tänkte jag vara duktig och ta itu med städningen en dag tidigt.

Fast jag skulle ju mycket hellre vilja krypa ned i den här högen av täcken med yngsta katten. Det finns massor med saker jag hellre skulle vilja, jag har nog en åttiosju projekt i skallen. Minst! Jag ska måla en lampfot illrosa, jag skulle vilja titta på tyger för att klä om några knäppa lampskärmar, jag skulle vilja köpa färg till ett litet bord som ska få en makeover, hitta ståltråd till en cool vasidé, göra mer papperslera till fågel nummer två, måla kaninen turkos, slipa ned den stora byrån i vardagsrummet o.s.v. o.s.v.

Men… Mot dammsugaren! Allt det där får jag göra sen när jag är klar. Som belöning. Jag är inte så vuxen att jag klarar att städa utan belöning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.