Tjugotusen.

Jo, jag såg häromdagen att jag hade haft tjugotusen sidvisningar sammanlagt. Och ett hundratal idag. Och det är väl en ursäkt att lägga upp en ny header väl?

En header är den där bilden i toppen av bloggen. Den här:

Funderar fortfarande lite på om jag ska låta den här headern sitta som den är eller om jag ska bråka lite till med den. För tillfället får den sitta där så får jag fundera på saken. Okej, det mesta jag funderar på är om bakgrunden verkligen ska vara grön och om jag inte ska runda hörnen och slänga in en insekt eller två också. Eller kanske dimma ut hörnen… Den måste nog få sitta där ett tag som sagt, så att jag får känna efter.

Ibland måste saker få stå framme så att man får känna efter var de passar. Som den röda och den gröna kannan som nu står på paradhyllan. De stod innan dess på köksbordet i ett halvår. För att jag skulle känna efter var de passade. Det visade ju sig att de bara väntade på att jag skulle ta hem en paradhylla så att de skulle passa där. Men sånt vet man ju inte i förväg.

Förresten tänkte jag passa på att bjuda på en tjuvtitt också!

Ja, som jag skrev i tidigare inlägg. Jag missbrukar picnik idag. Men efter att ha postat den här bilden borde jag väl kanske fortsätta med hyllan…

Den som lever får väl se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.