Virkat och sånt…

Jag har faktiskt hunnit med att virka lite på det senaste. Otroligt men sant! Förra veckan blev den här babyfilten klar till Röda Korset:

 

En viggvirkad liten sak som jag var himla less på i slutet. Mest för att det var så mycket neutrala färger. är inte mycket för blått, vitt och beige. Det var därför som jag halvvägs in i filten slängde in lite rött. Det hjälpte inte helt med det gröna för att behålla mitt intresse.

Jag virkade dessutom en enkel liten spetskant, något som jag inte heller brukar göra. Det är bra att göra saker som man inte brukar göra tycker jag.

Sist jag träffade min syster sa hon något om att hon gärna skulle vilja ha ett par tofflor, till lilla T. Syrran har ett par i vuxenstorlek som jag gjort och som hon tydligen tycker om. Jag virkar mer än gärna saker till lilla T!

 

Och lite frihansbrodyr blev det också!

Nu hoppas jag bara att dom passar! De är virkade i Eskimo, hade ett och 1/4-dels nystan över som räckte precis, sen hittade jag lite andra rester att virka kanter och brodera hjärtana med.

De lär vara supervarma så jag funderar på att virka ett till par i lite tunnare garn. Har inte kollat igenom mina gömmor ännu bara. Och kanske bör jag vänta och se om de här passar först…

Fick ett ryck härom veckan och påbörjade en ny pläd till mig själv. Har haft färgställningen i huvudet sedan jag virkade klart min senaste pläd. Eftersom att jag bara är en tjugo rutor in eller så på den så får det vänta lite med att läggas upp på bloggen tror jag. Det är väl bra med cliffhangers eller nått?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.