Kylskåpsplantering.

Hela min diskbänk har varit full av diverse skott från diverse plantor i flera månader nu. Och äntligen har jag börjat göra någonting åt det. Senast med min glödlampsanordning och nu med konservburkar. Mest för att jag gillar oväntade saker på oväntade ställen. Passade på att fota såklart.

En väldans stark magnet är bra att ha. Den här har legat i en låda och orsakat irritation rätt länge. För att den drar åt sig allt av metall och vägrar släppa.

Diska och avettikera en konservburk. Testa om den vill fästa på magneten. Det kan man i och för sig göra innan man diskar och avetikerar. Men de flesta konservburkar är av den naturen att de vill fästa snällt på magneter. Och om man vill kan man för säkerhetsskull limma fast konservburken på magneten.

Välj ut ett par roliga skott ur samlingen. Plantera dem i konservburken.

Ja, alltså, det får mig att le och det är poängen! Och jag vet att jag fortfarande har julkort på kylskåpet. Det är för att folk ska påpeka det sådär besserwisseraktigt. För inte kan man väl ha julkort på kylskåpet när det börjar bli sommar? Eller…?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.