En ubåtslördag.

Jag hade en fantastisk lördag igår!

Först åt vi frukost i en halv evighet och sedan masade jag mig till sminkbordet och resultatet ser ni ovan. Trodde att det skulle bli total sminkkatastrof men jag lyckades reda ut det.

Så vi skuttade iväg till djuraffären där pojkvännen spenderade pengar på en ubåt och en pump till akvariet. Vi gick till Mio och kollade lite på saker också. Och till Biltema. Jag hittade en hink med lock. Himla praktiskt om man har akvarium. Hittade lite annat praktiskt också. Och så åkte vi och hälsade på pojkvännens lägenhet.

Och till slut landade vi hemma hos mig! Första prioritet var att placera ubåten och installera pumpen! Jag blev hemskt nöjd!

Sedan ställde jag mig att laga försvinnande goda hamburgare med bland annat den här fantastiska osten!

Och sedan drack vi champagne och spelade Rivals for Catan hela kvällen lång!

Förresten… Jag gillar verkligen den där pojkvännen jag har. När jag lagade frukost imorse såg jag att han hade fyllt på burken med svartpeppar.

Bara sådär av sig själv? Vi gillar killar som kan ta initiativ till sådana där småsaker. För ett par veckor sedan kom jag hem och fann att han hade diskat all min disk. Utan att jag sagt nått. Bara för att han ville göra mig glad.

Förra helgen var han bortrest och när han kom hem hade han med sig det här åt mig:

Modesty Blaise-album, saltlakrits och sura godisar. Fullträff!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.