Akvarium och kantareller.

Det går framåt med akvariumet. Hoppas på att vi kanske kan flytta in några fiskar i helgen.

Nu ser det så mycket ut som ett riktigt akvarium att när jag tittar mot det förväntar jag mig att se fiskar simma i det. Men det kommer… Just nu ligger dvärgotocinclus, kardinaltetror och svärdbärare högst på listan. Skulle egentligen vilja ha guppys men tycker att ett 54liters akvarium är lite för litet med tanke på förökningstakten.

Haha!

Tillagade förresten en riktig knatarellklassiker här i helgen, så här går det till:

*Fläskfilé

*Kantareller

* 1 burk creme fraiche

*Grädde

*Kantarellfond

*Körsbärstomater

*Timjan, salt, peppar.

Skär fläskfilén i medaljonger och stek tillsammans med kantareller. Häll i grädde och creme fraiche och ungefär 1,5 msk fond och övriga kryddor. Låt puttra en stund och några minuter innan det puttra färdigt så stjälper man i cocktailtomaterna.

Det blev alldeles tyst vid matbordet när jag serverade den här rätten. Och det är ett tydligt tecken på att det är supergott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.