Zombies, ugglor, stickning och katt.

Det är ungefär det som händer här hemma. Idag har jag växlat mellan att hosta och nysa. Variation förnöjer? Har inte ritat allt idag. Var lite för spak för bloggen igår.

Dagens zombie.

Gårdagens zombie.

Och en uggla. Ruskigt pillig att rita. Det blir nog inte fler ugglor på ett tag. Haha!

På stickorna har jag den här halsvärmaren. Färgen är hopplös att få på bild. Den här ledsnar jag på med jämna mellanrum eftersom att garnet är så tunt. Men två eller tre mönsterrapporter till så är den nog färdig.

Den här godingen kröp upp hos mig när jag vaknade imorse. Och sedan dess har hon inte slutat spinna.  På tisdag opereras hon. Så jag gosas och pussas på henne så mycket som möjligt nu när jag är hemma och är sjuk.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.