I en annan del av sovrummet.

När sambon flyttade in hade han en rumsdelare med sig. Den lyckades vi knöla in i sovrummet. Och sedan fyllde vi den med roliga saker!

Ett hyllplan med röda saker i ett rött sovrum? Japp! Ljuslyktorna och kaffekvarnen är ärvda. Klockan hade sambon med sig. Enligt utsago låter den för högt och är därför inte igång.

En stereo och en radio flankerar en ärvd vas och träflygplan. Vasen är ärvd och flygplanen är sambons.

På ett av hyllplanen tronar en hjälm, sambon köpte den i något skede därför att det var en sådan han själv bar när han gjorde lumpen.

En träskål köpt på Ica Maxi för en blygsam slant. I den ligger en massa skrot, en del del bälten och ett par hängslen högst upp.

Brevid hylldelen med röda saker har vi samlat våra gemensamma kattprydnadsföremål. Mina släktingar fick nämligen för sig att jag gillar kattprydnader för att jag har katter. Så jag fick en hel drös av Farmors gamla. Jag gillar egentligen inte att inreda mitt hem med kattsaker. Men eftersom att det är Farmors gamla är jag rätt svag för dem. Ja, det är egentligen bara den stora svarta, det vita kattparet och den med blå ögon som har varit Farmors. Den med röd rosett fick jag faktiskt av Farmor när hon levde. Kattmamman med ungen kommer från Farfars syster och den randiga stickade och den lilla bruna är sambons.

Seriealbum och LP-skivor i en skön röra. Och mer böcker såklart.

Högst upp har vi en liten igelkottssamling också. Min sambo är väldigt förtjust i igelkottar. Den längst fram är min. Och näverkotten är döpt till Levi. Det syns inte så bra men han har en liten namnlapp på ryggen.

Och mellan högtalarna högst upp återfinns ännu en av sambons samlingar. Utifall att vi skulle ha party i sovrummet eller nått.

Resten av hyllan är fylld med böcker. Och så finns det ett par förvaringskorgar i sjögräs också. Men de var inte så roliga att fota.

Eventuellt återkommer jag med ett inlägg med lite mer spridda detaljer senare idag. Men nu tänkte jag ägna mig åt att sticka en hysteriskt rosa vante!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.