Nyloppat.

Vi har haft en weekendgäst boende hos oss i helgen och efter att vi vinkat av honom i hamnen blev vi lite deppiga och tänkte att en loppistur kanske skulle få oss på humör igen.  Hade läst om en loppis någonstans runt travbanevägen i Röbäck. Så utan att egentligen veta var vi skulle så körde vi mot Röbäck.

Och så stannade vi vid första bästa loppisskylt. Första stället var lite för dyrt även om det fanns roliga grejor att titta på. Så vi fortsatte till nästa loppisskylt och gissa om vi fyndade!

1017276_665133423515632_1860993411_n

 

En stor uppsättning Arabia Kaira, kaffekoppar, tekoppar med tillhörande fat samt assietter. För en ynka hundring! Om vi hade så mycket pengar på oss? Näe, så vi åkte iväg till ICA och tog ut pengar, på vägen dit hittade vi loppisen vi egentligen haft siktet inställt på. Så vi åkte tillbaka, betalade Kaira-uppsättningen och åkte tillbaka till den loppisen vi egentligen tänkt åka till. Och där hittade jag ett Gefle-fat och ett Stavangerflintfat i gott skick, 15 kronor fick jag betala för dom.

Ja, vi blev på väldigt mycket bättre humör efter det!

Förra veckan klev jag förbi Kupan efter ett möte i trakterna.

992968_659078270787814_1798745709_n

 

 

Hittade ett par Wodehouse-böcker, en som jag redan har men själva boken var så tjusig att den fick följa med ändå. Dessutom hittade jag en adventsljusstake från Gabriel i en rolig färg. Blåbär-i-mjölk är väl inte den färg jag tänker på där runt juletider men den är lite lätt sådär fantastisk och låg på ett reabord så det gick inte att låta bli! Och ja, jag tänker nog använda den året om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.