Fredrik Gustavsson, Vindeln

Isoleringen är hemma, helgen är räddad

Myggen och knotten bits så mycket de orkar, bromsarna hakar på så mycket de orkar, men ingen är så outtröttlig som isolering!

Idag har vi varit in till stan och hämtat ut en par tillbehör till bygget. Tämligen dålig affär att beställa för att hitta billiga prylar i tron om att det skulle levereras till Vindeln, men i stället landa på en godutlämningsterminal i Umeå. 14 mil i bil med släp för att hämta upp ett kolli som var 40 cm för långt kändes som om det bra priset snabbt var förverkat.

Det gjorde kanske inte så mycket ändå att komma sig iväg en dag som denna när termometern visar närmare 26 grader. Då är det rätt skönt för oss som är värmeskygga att sitta i en sval bil i stället.

Isolering plockades upp på den lokala bygghandlaren tillsammans med lite annat bra fästmaterial som går åt i stor mängd när man bygger.

Nu hoppas jag på att grabbarna somnar snabbt och att jag kan tillbringa en par timmar ute i den något svalare kvällsluften tillsammans med myggen och isoleringen på en trappstege.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.