Fredrik Gustavsson, Vindeln

Nattknappning i mörkret

FredrikÄntligen börjar det bli nog svalt på dygnet för att man ska vara människa igen. Jag har skrivit det förr, men menar det igen. Jag gillar verkligen inte denna värme på sommaren.

Byggandet har gått rätt dåligt frammåt idag. Svetten lackar och huvudet yrar, inte så lämpligt att stå på stege då, så det har spikats och sågats bitar kring fönstren.

Hade man haft några regndagar nu skulle kanske isoleringen i taket ha varit helt klar vid det här laget, men hettan inomhus med svart plåttak ovanför gör att det är nästan omöjligt att vistas där ute på dagarna nu när fönstren är på plats.

Det verkar inte som om någon av de två pojkarna uppskattar värmen heller. Man får väl hoppas att man ger dem en chans att lära sig gilla sommar och sol, trots att man själv inte är så förtjust över värmen.

Nu har jag fräschat upp lite kunskaper på vad som hänt i Open Source rörelsen på sistone och hunnit testa några nya fina versioner av programvaror. Den nya Eclipse-versionen är rätt fin och det märks förbättringar som kommer att göra arbetet smidigare.

Aftonbladet/E24 har publicerat en lista över kriskommuner som har så dålig ekonomi att man absolut bör flytta från dem. Kategoriseringar från A till D med en jumboplats kallad ’Döskallelistan’ där man återfinner Hallsberg. Vindeln fanns inte med i den listan.

I natt får även vovvarna sova ute, man får stiga upp så väldigt tidigt och gå ut annars.

Nu är det däremot läggdags, godnatt!

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.