Fredrik Gustavsson, Vindeln

Bromma flygplats ger huvudvärk

I måndags började arbetet på heltid igen och igår var det dags för den första tjänsteresan ner till huvudstaden. Man åkte från ett soligt Västerbotten ner till ett ihållande regn i Mälardalen.

Apropå de tidigare inläggen om hammare så skulle jag vara duktig i måndags och ta hem fruns hammare från kontoret som nu legat där i 4 år. Givetvis blev den kvar i väskan som jag skulle ha med mig på flyget, så nu hamnade den för destruktion i stället för att komma hem. Fummel.

Jag har inte åkt via Bromma flygplats på ett tag så jag fick nu se vad de hållit på att bygga för ny butiksanordning bakom den flyttade säkerhetskontrollen. De har gjort den klassiska butikspresentationen med parfymen först så att alla måste gå igenom parfymavdelningen!! Vi som är överkänsliga mot starka dofter får ingen särskilt trevlig upplevelse av att gå till flygplanen längre. 20 sekunder räckte för att ge mig en rekorderlig huvudvärk.

På väg hem fick vi återvända till Bromma igen efter att ha plockat en flock måsar med flygplanet, så man var inte hemma förrän det var långt efter läggdags…

Nu ska jag njuta av de 8 dagarna jag får vara i Västerbotten innan jag åker ner igen.

//Fredrik

En kommentar

  1. Björn

    Ja visst är det otroligt att man ska lyckas lägga parfymavdelningen vid ingången till nästan varenda affär?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.