Fredrik Gustavsson, Vindeln

Borta bra men hemma regnigt

Nu är man hemma igen hos familjen. Det är bra trevligt att vara iväg och jobba i Kiruna bland alla trevliga människorna, men det är inte dumt att komma hem. Jag får sådan hemlängtan när man har de sina där hemma och inte fått träffa hundarna på en vecka.

Vi var ju som jag i en tidigare blogg iväg på bröllop i helgen som var och vi har försökt få 3-åringen att få till orden. Från början hette de att de skulle ’luspa sig’ vilket har samma betydelse som att ’stanna bilen och lufta sig med lite frisk luft’. Det har nu ändrats, så nu har vi varit på ’aloppet’ i stället. Det är samma ord som ’avloppet’. Jag tror att det var bättre med den första varianten… 🙂 Sedan finns det ju de som tycker att det bara går utför när man gifter sig, så vem vet, kanske är han klokare än vi anar.

Nu hoppas jag få tid att ägna mig åt lite mer isolering och innertak i helgen som kommer.

Måste nog ta och kolla alla lampor och smörja upp sådant som behövs för det är besiktning av vårt 80-talspalats (husvagnen för den oinvigde) på måndag.

Med lite god vilja kanske vår hemsida kommer upp igen efter helgen, den som varit nere sedan vi började bygga om för kontoret här uppe i september förra året som skulle vara borta en vecka eller tre.

Åter till godnattning av 3-åring!

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.