Fredrik Gustavsson, Vindeln

Långt till jobbet vissa dagar

Nu märks det att arbetet börjat igen på allvar efter semestern. Det märks även i huvudstaden där jag var och jobbade igår. Borta är mellanrummen mellan bilarna och det lite långsammare tempot inne i stan och nu är alla avgaser, oljud och stressade människor tillbaka.

Igår behövde jag inte vara på plats förrän klockan 10, så jag kunde i lugn och ro äta lite frukost hos stora M och betrakta hur människorna springer och stressar på centralen, så där som man själv också lätt börjar göra när man är där nere några dagar i följd.

Jag tog det lugnt och stressade inte ett dugg. Jag gick åt fel håll på Götgatan då de flyttat på byggnadsställningarna till andra sidan vägen jämfört när jag var där före sommaren, så då fick man sig en liten extra promenad också innan jag anlände med fortfarande 15 minuter tillgodo.

Det är tur att de uppdrag man får göra där nere är stimulerande och roliga, för det bästa med att vara borta är ändå att få komma hem igen 🙂 Jag började dagen med en promenad i skogen före älgjägarna innan jag åkte från 7-flyget, När jag kom hem tog jag en promenad med vovvarna för att varva ner. Det är en verklig kontrast att samma dag vara ner i huvudstaden bland alla människorna till lugnet i Hjuken.

Ikväll ska jag nog gå ut och isolera lite när 3-åringen somnat. Vår minsting sover redan och vi hoppas att han fortsätter med det på natten också…

Kul förresten att ni är några som läser min blogg!

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.