Fredrik Gustavsson, Vindeln

Vårt land är ganska avlångt

Nu har det varit många dagar utan bloggande, men det har en helt naturlig förklaring. Vi har inte befunnit oss i Vindeln utan varit på resande fot uppe i Norrbotten hos släkten.

För någon vecka sedan tog vi och packade in oss i bilen och åkte 70 mil söderut. I helgen åkte vi 50 mil norrut i stället och hälsade på hos släkten både norr om Överkalix och Övertorneå. Det är lite drygt att åka så långt med två små barn och två föräldrar. Hundarna är det minsta problemet för de trivs så bra i sin lyxsvit i bakluckan på Audin.

Det finns en fiffig fiskecamp utanför Jävre som passar perfekt som halvtidsetapp för sena torsdagkvällar.

Det var trevligt att vara iväg nu när vädret bjuder på lagom temperaturer för både bilåkning och utomhusvistelse när man får använda sina kläder lite. Kyla går att klä sig mot. Värme är mest bara varm…. 🙂

Nu måste kylskåpat servas lite, för det har slutat kyla när man kör 220V. Troligtvis termostaten som kan ha gått i pension efter över 25 års tjänst. Gasen funkade bra så vi har kunnat ha frisk mat i kylskåpet.

Idag var det uppstigning 04.15 för avfärd mot Stockholm för mötesaktiviteter hela dagen. Jag är nyss hemkommen. Det är som jag skrev tidigare tur att uppdragen är rätt roliga så att man får ut rätt mycket av att jobba där nere.

Resten av veckan får jag vara hemma i kommunen i alla fall, fast första mötet i morgon är redan klockan 8.00. Ingen sovmorgon då inte!

Nu ska här sovas!

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.