Fredrik Gustavsson, Vindeln

En levande by, möte i Samhällsnämnden

Vår styrelse i Hällnäs Samhällsnämnd har inte haft möte på ett tag av olika anledningar, så därför hade det samlats ganska många punkter att avhandla på dagordningen. Vi kommer fortsättningsvis att återuppta möten varje månad.

Det lite smått otroliga i vår samhällsnämnd är att vi nästan har full närvaro på alla våra möten. Denna gång var vi nästan fulltaliga, men helt klart giltiga orsaker till frånvaro för dem som inte kunde delta.

Vi har inflyttning i Hällnäs med omnejd! Det är väldigt roligt att familjer väljer att flytta hit! Flera hus i byarna har sålts i år. Många yngre har valt att flytta hit.

En ständigt aktuell fråga är den om Kärleksuddens camping där Samhällsnämnden äger fyra timmerstugor. Se artiklar i VF kring campingen.

En betydligt trevligare fråga är att vi även i år kommer att arrangera Kanelbullens dag den 4:e oktober. Förra året blev en riktig succé med otroligt många besökare. Vi laddar upp med rejält med bullar i år och hoppas på lika många besökare!

Vi hoppas även att vi lyckas påverka beslutsfattare om att hjälpa oss med trafiksituationen i Hällnäs där skolbarn, tung trafik och fortkörare ständigt hotar att orsaka olyckor. Många sköter sig bra, men tyvärr finns det allt för många som inte tänker på våra barn som är ute på vägarna!

Nu ska här sovas så att man kanske lyckas bli av med förkylningen!

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.