Fredrik Gustavsson, Vindeln

Innervägg och fönsterfoder

Då var det helg igen och den far förbi i en väldig fart. Man hinner knappt säga fredag så är det söndag igen.

I helgen har den första innerväggen börjat spikas upp och de andra väggarna som hör till blocket badrum, pannrum, tvättstuga markerats på golvet. Det ska vara cc 30 i väggarna till badrummet och vi har ännu inget dörrhål genom timmerväggen till badrummet, så det gäller att man lämnar ett hål för enklare genomfart. Innerväggbygge går ganska mycket fortarare än mycket annat som vi ägnat oss åt i taket.

Ytan är kontrollmätt så att allt vi ska ställa in i badrum, pannrum och tvättstuga ryms där efter väggarnas slutgiltiga placering.

Det har sågats fönsterfoder för utvändigt bruk och drevats fönster och dörr så att kylan nu stängs ute.

Snart ska värmen på, men en medhjälpare behövs innan taket kan stängas. Jag ska förbereda så att det är enkelt att göra klart det om man får en par timmars handräckning. Att isolera är ju för många ett ’straff’ så man får tänka på vem man ber om hjälp 🙂

Förkylningarna har äntligen börjat ge med sig och vi börjar nog må rätt mycket bättre hela familjen. Det är vi vuxna som släpar efter lite med tillfrisknandet.

I morgon är det arbetsdag igen. Då ska jobbas lite med inDesign och plugins samt lite arbete på det webb-baserade gränssnittet. Man måste nog ägna sig åt lite administration också, det tenderar att bli rätt mycket om man väntar för länge, vilket jag nog gjort nu.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.