Fredrik Gustavsson, Vindeln

P3-dokumentär om Åmsele 1988

Idag när jag var på väg mot Åmsele så var det dokumentär på radions P3 i ämnet ’Morden i Åmsele 1988’. Det känns förfärligt att flera byar i vårt land är förknippade med enbart en ond gärning som inträffat där.

I dokumentären sades som slut något i stil med ’Åmsele är känt för motsatsen av vad det är’, dvs det är allt utom en ond plats.

Kloka ord.

Som lite mer ’inbodd’ i området åker jag ofta mot Åmselehållet och eftersom jag ofta gör det så måste det betyda att trakten är bra. Det vi ännu inte testat är bion, men det lär väl inträffa när den äldsta sonen kan sitta still nog länge (sådär vid 22-23 års ålder kanske?)

Idag var det tidsomställning och jag hörde rykten om att man viss skulle få sova längre, men tänka sig. Så blev det inte idag heller. Ibland längtar jag faktiskt efter den dagen då man får sova till 8 någon morgon. Vi hade en sovmorgon här för någon vecka sedan, men det är den första på 4,5 år, för det är lite drygt 4,5 år sedan vi skaffade vår valp Gordon. Jag har hört rykten om att barn sover längre i skolåldern, så vi har väl en sådär 4 år kvar nu innan man får sova till 8 eller 7 för den delen.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.