Fredrik Gustavsson, Vindeln

Fotografering, hotellmat och förkylning

I dag var det fotografering på förskolan. Många var sjuka och man får väl fundera på om det verkligen är så bra att lägga fotograferingen just denna tid på året när feber, förkylningar och diverse andra åkommer härjar. Vi har själva haft sådan ’tur’ att vi lyckats få foto på den äldre sonen när det varit fotografering. Det är tur att vi i Hällnäs har sådan tur med duktig personal som tar väl hand om våra barn och även idag lyckades slussa dem igenom ett försenat tidsschema.

Idag är man lite trött efter två ganska långa dagar nere i huvudstaden. Flyget hem igår var 45 minuter försenat och man var inte hemma förrän just innan midnatt.

När man är lite extra mosig i huvudet passade en lunchbuffe på hotellet tillsammans med kollegor och fru extra bra. Det är en rätt bra humörhöjare att äta en bra lunch. Det klassiska citatet från filmen Svensson Svensson är så sant som det är sagt: ’Är magen glad är människan glad’.

Nu är det definitivt sjukdomstider i vårt hem också. Den yngre är rätt förkyld och vi vuxna börjar också känna oss lite krassliga. Hoppas bara att man klarar sig till helgen innan det bryter ut.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.