Fredrik Gustavsson, Vindeln

Ordens betydelse när man är tre år

Ibland blir det bara allt för roligt när man har med barn att göra. Vår treåring pratar om allt mer avancerade ting här i världen. Idag fick han bada i baljan med bubblor tillverkade med mammas duschcreme, vilket fick en viss påverkan på doften jämfört med det vanliga apotekets barntvål.

När jag frågade honom om han luktade som mamma nu svarade han:

– Nä, inte som mamma, jag luktar gott!

🙂

I morgon kommer snickaren och jag har ännu inte köpt spirourören. Mitt telefonmöte på en timme drog ut två timmar extra på tiden och vid det laget det var slut var den lokala järnbutiken stängd. Även om jag ibland inte kan vara helt överens med den handlaren i alla prisrelaterade frågor kommer jag trots det att fortsätta handla där även efter en sammanslagning med Umeå. Jag har helt enkelt lite för lite tid som företagare i kommunen att sitta och åka in till Umeå i stället för att handla lokalt.

Möjligheten för oss företagare att göra affärer med kommunen tror jag ökar vid ett sammangående med Umeå. I dag finns t.ex. inte möjlighet för kommunen att köpa de tjänster man nog skulle ha stor nytta av inom det område som vi verkar, då det kostar en del pengar för att bli mer effektiv i sin informationshantering.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.