Fredrik Gustavsson, Vindeln

Släpet packat och återvinningscentralen stängd

I morse tog förberedelserna inför dagen lite extra lång tid. Jag körde motorvärmare och kupevärmare i traktorn för att kunna skotta upp på gården så det skulle vara enkelt att köra fram släpet. Jag gjorde i ordning båda bilarna.

Gården skottades.

Bilarna flyttades runt och jag kopplade på släpet på Audin.

Jag packade släpet för att åka till återvinningen. En presenning ovanpå allt skräpet och så 6 spännband på så att det sitter riktigt bra.

Till slut vid strax efter 9 på morgonen åker jag mot jobbet och cruisar på i 60 för att lasten inte ska påverkas av fartvinden.

På jobbet kommer fru och söner för att hjälpa till att lasta av vid återvinningscentralen. Vi ska bara kolla så att det var förmiddagsöppet idag och upptäcker… det är STÄNGT på tisdagar. Måndagar och torsdagar är det öppet. Något gjorde att vi trodde att det var på tisdagar det var öppet.

Så fick man köra hem med allt igen och får nästa chans på måndag igen, för på torsdag är det möte med kund och man hinner inte hem för att hämta släpet efter jobbet innan det är stängt…

Tänk om återvinningcentralen kunde ha lördagsöppet i alla fall en gång i månaden eller kanske en gång varannan månad. Då skulle det vara mycket lättare för oss förvärvsarbetare och småföretagare att lämna vårt skräp när vi inte har semester.

//Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.